1 winter
01 / 01

1 winter

Corporate Template

Read More
Субота, 23 червня 2018 09:12

GIZ обрало Нікополь Пілотним містом щодо житла для малозабезпечених груп населення з пріоритетом вирішення житлових проблем внутрішньо переміщених осіб

Німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ обрало Нікополь Пілотним містом з розробки Інтегрованої стратегії та Плану дій* в приймаючій громаді.

Відбір проходив в рамках проекту Розвиток соціальної інфраструктури України у зв’язку зі збільшенням кількості ВПО у громадах, де у 2015 – 2016 рр. за підтримки Уряду Німеччини були зведені транзитні містечка.

Статус Пілотного міста передбачає надання протягом 10-ти місяців експертної допомоги в розробці Інтегрованої стратегії розвитку та Плану дій. В рамках цієї допомоги заплановано декілька подій, в яких братимуть участь також і учасники-спостерігачі від інших приймаючих громад.

Перше (установче) засідання Робочої групи з розробки Інтегрованої стратегії та Плану дій за участі спостерігача від Кривого Рогу відбудеться в приміщенні Нікопольської міськради 26 червня.

 

* Метою Інтегрованої стратегії та Плану дій є створення бачення житлового питання для вразливих груп (включаючи мешканців зазначених містечок) в муніципалітеті з розробкою Плану дій із пріоритетними напрямками, а також коротко-, середньо- та довгострокові проекти/заходи.

* Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ GmbH) виконує роботи по відновленню інфраструктури за сприянням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини у співпраці з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України.

 Запрошуємо місцеві ЗМІ взяти участь у прес-конференції з представниками Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ у прес-центрі міськради 26 червня з 10.30 до 11.00 год.

Read 884 times

Ми у соц-мережах

Нікопольська міська рада
inform@nikopol-mrada.dp.gov.ua

Електрометалургів, 3, Нікополь, 53200, Україна

(0566) 68-03-00