1 winter
01 / 01

1 winter

Corporate Template

Read More
П'ятниця, 08 лютого 2019 16:14

В нікопольських школах ввели карантин

На початку тижня в Нікополі спостерігалося зростання на гострі респіраторні захворювання. Але школи міста працювали в звичайному режимі, тільки в деяких з них були закриті окремі класи, в яких захворіло 15% учнів.

Вже 7 лютого відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника міського голови Юрія Сокола, на якій розглядалось питання про тимчасове призупинення занять у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста.

Виконуючий обов’язки начальника відділу освіти і науки Нікопольської міської ради Сніжана Загвоздіна надала присутнім інформацію про стан захворюваності школярів. На даний час закрито 79 класів, повністю закрита школа № 8, де поріг захворюваності складає 34%, в школі №16 він дорівнює 30%, а в школі №20 – 21% захворілих дітей.

Члени комісії прийняли рішення тимчасово призупинити освітній процес в усіх загально-середніх школах та позашкільних закладах міста з 8 лютого до 17 лютого включно.

У закладах освіти введено проти епідемічний режим роботи. На вказаний період тимчасово відмінено проведення навчальних, культурних, спортивних та інших масових заходів. Працівники закладів освіти працюватимуть в канікулярному режимі.

Прес-служба Нікопольської міської ради

Read 940 times

Ми у соц-мережах

Нікопольська міська рада
inform@nikopol-mrada.dp.gov.ua

Електрометалургів, 3, Нікополь, 53200, Україна

(0566) 68-03-00